Partea 1/2


Partea 2/2


Regia:
Radu Muntean
Cu:

Dragoş Bucur, Dorina
Chiriac, Andi Vasluianu
Durata:
92 minute
Nota:
IMDB: 7.4
Rezumat:
Intr-un oras al manelelor, al drogurilor si al curselor infernale de masini, nu supravietuiesti decat daca sti sa platesti, uneori chiar cu viata altora.
Tinerii de astazi, care incearca sa se adapteze unei lumi fara constiinta, o lume a banilor, a afacerilor fara scrupule. O viata dura si brutala pentru Luca si Mona, eroii principali interpretati de Dragos Bucur si Dorina Chiriac. Un film-adrenalina cu accente de umor negru, o ironie la adresa unei societati care se conduce dupa mari nimicuri si in care viata este doar o moneda de schimb.
Doi prieteni, Luca si Felie intra in circuitul curselor ilegale de masini, imprumutind bani de la un tartor local, pe numele sau Gabonu, cunoscut si ca prieten/protector al cunoscutului manelist Adrian Copilu´ Minune.
Problemele apar atunci cind Luca indrazneste sa cistige o cursa pe care trebuia s-o piarda, provocindu-i ceva pagube la bursa de pariuri mafiotului Gabonu. Omul face un calcul simplu: datoria + paguba de la pariuri fac 7000$. "O suma rotunda", mai zice Gabonu si le da termen celor doi o zi si-o noapte sa faca rost de bani.